Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 16-06-2017 - <a href="http://www.tiffany-jewelrys.us.com">tiffany jewelry</a> cheap buy to let mortgage sony ericsson...  lees meer
  • 15-05-2017 - Je kunt goed slagen bij Kaatje voor jezelf of voor...  lees meer
  • 11-04-2017 - Ik ben hier al meerdere keren geweest, het is een...  lees meer
Plaats een bericht

Links

Schildersbedrijf Balfoort in TIEL: indien u een offerte wenst voor uw schilderwerk dan kunt u bellen naar Eddy Balfoort op zijn mobiele nummer 06-50820593.​

LIC Beesd: hier kan je gezellig terecht voor een kop koffie met gebak (ook de ECHTE Bossche Bollen van Jan de Groot verkrijgbaar), een heerlijke lunch op het terras, een lekkere borrel met bittergarnituur, een overheerlijke zelf samen te stellen pizza en/of natuurlijk voor de heerlijke Italiaanse ijsspecialiteiten. LIC is gevestigd op de Voorstraat 98 in BEESD. Meer informatie over deze en/of andere LIC vestigingen vind je op www.ijssalonlic.nl.

Bistro Picasso: hier kan je terecht voor een lekkere lunch, een overheerlijk zelf samen te stellen pizza en/of voor een super lekker keuzemenu met diverse kleine gerechten. Voor de menukaart kan je kijken op: www.bistropicasso.nl. Bistro Picasso is gevestigd aan de Voorstraat 10 in BUREN.

De Puntzak: hier kunt u terecht voor een overheerlijke puntzak Belgische friet. De Puntzak is gevestigd aan de zijkant van de Voorstraat 10 in BUREN.