Algemene voorwaarden

Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen, opmerkingen en/of suggesties hebben met betrekking tot onze website en/of de artikelen, stuur dan een e-mail naar Karintulp@icloud.com. 

Algemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van GEWOON BIJ KAATJE.NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 11055572. Op alle overeenkomsten gesloten met GEWOON BIJ KAATJE.NL is Nederlands Recht van toepassing. 

Prijzen

Alle prijzen zijn in Euro’s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. 

Betaling 

Na bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden middels een IDeal betaling. 

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden medegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn. 

Verzendkosten 

De artikelen worden verzonden via TNT post. Op al onze zendingen zijn de gebruikelijke TNT-posttarieven van toepassing. GEWOON BIJ KAATJE.NL is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. 

Retourrecht 

Als het bestelde niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 7 dagen na ontvangst retour zenden naar KAATJE, Zandstraat 95b, 6658 CP  BENEDEN LEEUWEN. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door u betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen worden terugbetaald d.m.v. een door u aan ons verstuurd betaalverzoek via de Whatsapp op 06-15344513. 

Persoonsgegevens 

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van GEWOON BIJ KAATJE.NL opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast gebruiken wij uw gegevens voor interne marketing doeleinden, zoals bijvoorbeeld bij het versturen van mailings. Uiteraard hanteert GEWOON BIJ KAATJE.NL het gebruik van uw persoonlijke gegevens conform de desbetreffende wetgeving. 

Aansprakelijkheid 

GEWOON BIJ KAATJE.NL is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van GEWOON BIJ KAATJE.NL is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.  

Geschillen 

Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel GEWOON BIJ KAATJE.NL haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. 

Wijzigingsrecht 

GEWOON BIJ KAATJE.NL behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van GEWOON BIJ KAATJE.NL.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 KAATJE Beneden Leeuwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel