Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 12-10-2018 - levitra 10mg or 20mg last post
    http://levitragtr.com - generic levitra
    ...  lees meer
  • 03-10-2018 - http://bit.ly/2xmy1lN Аптечный беспредел в вашем городе.
    Как...  lees meer
  • 02-10-2018 - It is very heavy to discover a service which suggests...  lees meer
Plaats een bericht

Kerstpakketavond voor uw personeel?

Uw personeel zelf een kerstgeschenk laten uitzoeken in plaats van een door de werkgever samengesteld pakket? Dat kan natuurlijk bij KAATJE.

Bij KAATJE kan je terecht voor o.a. de meest trendy betaalbare dameskleding (maat 34 t/m maat 50), leuke sjaaltjes en alle andere MUSTHAVES op het gebied van mode. Wij verkopen ook ontzettende leuke schoenen (o.a. FABS, La Strada), horloges (o.a. OOZOO), sieraden (Biba, Brace, iXXXi (o.a. ringen) en Pimps@Pearls), prachtige modieuze lederen tassen (o.a. van Bag2Bag, Bear Design en Chabo Bags), Sen & Zo verzorgingsproducten, Woodwick kaarsen, Scentchips (geurbranders), geuren van Bridgewater, kletspotten, woonaccessoires en nog veel meer...

Hoe werkt het? U regelt met ons een avond waarop u samen met uw personeel wilt komen. Ieder personeelslid kan voor het door u vooraf vastgestelde bedrag zelf een kerstpakket wat gegarandeerd in de smaak valt samenstellen. Wij hanteren geen minimum bedragen of aantal personen en wij gaan speciaal op de gewenste avond voor uw bedrijf open. 

Deze avond verloten wij ook een paar items uit de winkel onder de personeelsleden! Een gezellige avond met een borrel en een hapje en een geslaagd kerstgeschenk wat wil een personeelslid nog meer?

Interesse?

Wij vernemen dit dan graag z.s.m. van u via de WhatsApp op 06-15344513, zodat wij uw avond nu al kunnen reserveren in onze agenda. 

Liefs, 

Kaatje